Menu Close

Tijdspad voorbereidingen Trimunt

Drie weken geleden hebben we deze website gelanceerd en hebben we via social media dit prachtige project bekend gemaakt. Sindsdien hebben een aantal kranten een artikel geplaatst en we zijn te horen geweest op de radio. Hierdoor hebben we uit allerlei hoeken veel reacties ontvangen. Door alle reacties is de motivatie nog groter geworden om dit verhaal te blijven vertellen.

Een aantal reacties gingen over vragen over de voorbereidingen en waren aanmeldingen voor acteur, figuranten, muzikant, etc. Om een indruk te geven hoe de voorbereidingen gepland zijn hebben we een tijdslijn opgesteld. Zodra we vorderingen maken op de tijdslijn zullen we dat zeker melden.

De huidige fase is het brononderzoek i.s.m. de scriptschrijver. Deze scriptschrijver zullen we binnenkort presenteren op de website.